SEGÍTEK!

Arló Jezsuita Jelenlét

"Társául szegődni a szegényeknek, a kitaszítottaknak, a méltóságukban sérülteknek a kiengesztelődés és az igazságosság küldetésének jegyében." Ez szerepel a második helyen a jezsuiták küldetésének jelenlegi négypontos megfogalmazásában. Ezt próbáljuk megvalósítani Arlón: jelen lenni a családok életében, meghallgatni nehézségeiket, keresni a támogatás lehetőségeit, együtt tanulni, játszani, dolgozni, pihenni, zenélni, nevetni, sírni. Ugyanakkor szeretnénk barátaink és támogatóink számára arlói jelenlétünk által lehetőséget nyitni a bepillantásra, bekapcsolódásra és a találkozásra a láthatatlan Magyarországon élő ezen honfitársaikkal. Ezért vállaltuk, hogy a Máltai Szeretetszolgálat által kidolgozott Jelenlét Program megvalósítói leszünk a Borsod megyei gyönyörű nagyközségben, Arlón.

Honlapunk jelenleg fejlesztés alatt áll. Egyenlőre az asztali számítógépen való megjelenítés elérhető. Mobiltelefonos olvasáshoz is javasoljuk, hogy böngészőjében aktiválja az "asztali webhely" üzemmódot. Amennyiben a honlapon hibát talál, kérem jelezze a címen. Köszönjük!

Aktuális programjaink

Korábban lezárult programjainkról hamarosan elérhető lesz egy archívum. Amennyiben korábbi programjaink is érdeklik, kérjük látogasson vissza honlapunkra később! Köszönjük a megértését és türelmét!

Hírek

Reményt kínálni a lét peremén: jezsuita cigánymisszió Arlón a fotós szemével

A Belügyminisztérium Felzárkózó Települések programjában a jezsuiták vállalták a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arló pártfogását. Ahhoz, hogy megtudjuk, mire is van szükségük az itt élő, nagyrészt cigány embereknek, első körben 130 családot látogatunk meg, és felkeressük a helyi önkormányzatot, orvosi és védőnői rendelőt, iskolát. De kik is az arcok a kezdeményezés mögött? Az arlói Jelenlét-program a rendtartomány Kommunikációs Irodáján dolgozó fotós, Pásztor Péter szemével. Tovább

További hírek Arlóról a jezsuita.hu-n.

Kapcsolat

E-mail:

Facebook: fb.com/ArloJezsuitaJelenlet

Cím: 3663, Arló, Vasút út 46.