Segítek!

 1. Adományozás
 2. Önkéntesség
 3. Szervezetként/Rendezvénnyel
 4. Segítettek már
 5. Megvalósult

Arlón végzett munkánkhoz két erőforrásra nagy szükségünk van: személyes jelenlétre és anyagi támogatásra. Szeretnénk tudni minél több családot elérni, támogatni. Így nélkülözhetetlen számunkra, hogy saját erőinket kiegészítve önkéntesek, adományozók, egyszeri vagy rendszeres támogatók csatlakozzanak hozzánk. Eredményesek csak közösségben lehetünk: az arlóiak közösségével összefogásban és a támogatóink közösségének segítségével. Ugyanakkor az, hogy hogyan lehet "jól" segíteni, nem magától értetődő. Mi is alázattal igyekszünk ezt tanulni nap mint nap. Ezen tanulságok alapján próbáljuk kialakítani a konkrét akciókat, projekteket, folyamatokat, amikbe becsatornázzuk a felajánlott segítséget, hogy így közös munkálkodásunk enyhítse a legnagyobb ínségeket és hosszú távon jó gyümölcsöket érlelhessen.

Adományozás

Pénzadomány felajánlása esetén az alábbi bankszámlára tudjuk fogadni a támogatást:

JTMR Adományszámla (HU23) 10702019-19014056-55200004
A közleményben kérjük tüntesse fel az alábbi célmegjelölést: Arló Jelenlét


Erre a számlára mind magánszemélyek, mind vállalkozások, mind cégek utalhatnak adományt. Akinek szüksége van igazolásra amely alátámasztja, hogy közhasznú célt szolgál az adomány, kérjük jelezze ezt felénk, hogy a szükséges adatokról egyeztessünk!

Tárgyadományok felajánlását célzott gyűjtési akcióink keretében tudunk fogadni. Szívesen fogadjuk ezeket az adományokat és örömmel segítünk, hogy a jószándékú felajánlások eljussanak azokhoz, akik a felajánlott tárgyakat örömmel fogadják, használják. Ugyanakkor ezen adományok szállítása, raktározása és célbajuttatása jelentős feladat, amivel a meghirdetett akciók keretein kívül nem tudunk foglalkozni, ezért kérjük, hogy figyeljék meghirdetett gyűjtéseinket!

Jelenleg cipősdoboz-akció keretében gyűjtünk karácsonyi ajándékot az arlói gyerekeknek. Részletek a képre kattintva vagy az alábbi linken:Cipősdoboz-akció határon innen és túl

Önkéntesség

Amennyiben szívesen segítené munkánkat önkéntesként, kérjük töltse ki az ezen a linken elérhető jelentkezési lapot. A következő olyan akciónknál, programunknál, amit önkéntesek segítségével szeretnénk megvalósítani, a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen fogjuk keresni.

Jelenlegi felívásunk: Szociális év pedagógusoknak.

Szervezetként/Rendezvénnyel

Amennyiben olyan tevékenységet folytató szervezet tagja, vagy olyan rendezvények szervezésével foglalkozik, amelyek arlói tevékenységünköz szervesen tudnak kapcsolódni (pl. gyermekprogramok, zenei vagy kulturális rendezvények, sportesemények, oktatási és/vagy ismeretterjesztési alkalmak, szabadidős programok, etc.), kérjük a tevékenység rövid leírásával jelentkezzen az e-mail címen.

Segítettek már

Amennyiben ehhez hozzájárulnak, segítőink nevét itt fogjuk feltüntetni. Eddigi segítőinktől folyamatban van a hozzájárulások kérése. Kérjük látogassanak vissza később az aktuális listáért!

Megvalósult

Köszönjük az önkénteseinknek és adományozóinknak, hogy közösen megvalósíthattuk illetve folytathatjuk a következő tevékenységeinket:

 • Karácsonyi cipősdoboz akció
 • Télikabát akció
 • Néptánccsoport
 • Iskolaelőkészítő foglalkozások az óvodában
 • Szimfónia tábor
 • Falukutatás